Átláthatóság

A YOU INVEST teljes átláthatóságot biztosít. Bonyolult jelentések helyett egy pillantással felmérheti a portfólió legfontosabb adatait, így könnyedén nyomon követheti annak teljesítményét. Ha szeretné, honlapunkon további részletes információt is találhat a választott portfólió aktuális eszközösszetételéről vagy az éppen aktuális stratégiáról.

Riportok

Tapasztalja meg a beszámolók új formáját! Most már könnyedén felmérheti az Ön által kiválasztott YOU INVEST termékek aktuális teljesítményét, akár minden nap. Szakértőink videókon vagy blogon keresztül magyarázzák el Önnek a portfólió teljesítményét, interaktív grafikonok segítségével pedig részletes információkhoz is hozzáférhet.
Használja ki a lehetőséget, és lépjen kapcsolatba befektetési szakértőinkkel közvetlenül e-mailen, blogunkon vagy chat oldalunkon keresztül!

Közösség

Szeretné kibővíteni ismereteit a tőzsdéről, részletes ismereteket gyűjteni a kötvény- és a részvénypiacokról, valamint magáról a YOU INVEST termékpalettájáról? Éljen a YOU INVEST Club kínálta exkluzív lehetőségekkel és lépjen kapcsolatba befektetési szakértőinkkel közvetlenül e-mailen, blogon, vagy chat oldalunkon keresztül!