Rugalmasság

A YOU INVEST rugalmas, mivel Ön három portfolió közül is választhat, melyek három különböző kockázati szintet képviselnek. Így Ön saját elképzeléseinek megfelelően fektetheti be pénzét.

Célok

Gyermekei taníttatására gyűjt, vagy esetleg időskori anyagi biztonságáról szeretne gondoskodni? Egyszerűen csak a vagyonát szeretné gyarapítani, vagy egy későbbi nagyobb vásárlást tervez? A YOU INVEST igazodik az Ön igényeihez!

Befektetési stratégiánk

A YOU INVEST a hozam és a kockázat optimális kombinációját tartja a leginkább szem előtt. Ügyfeleink kockázatviselési hajlandóságát alapul véve három stratégiát alakítottunk ki.
YOU INVEST Stabil: a hosszú távú célok biztos elérését szem előtt tartva Ön csak mérsékelt kockázatot vállal, viszont ennek megfelelően mérsékeltebb hozamra számíthat.
YOU INVEST Kiegyensúlyozott: a befektetés magasabb hozamot céloz meg, mindezt nagyobb kockázat mellett úgy, hogy alapkezelőink gondoskodnak a befektetés hozam-kockázat profiljának kiegyensúlyozottságáról.
YOU INVEST Dinamikus: hosszú távon átlagot meghaladó hozam lehetősége, nagyfokú kockázatvállalási hajlandóság esetén.

A kockázati tényezőkről az alapok Tájékoztatójából, a Kezelési Szabályzatából és a Kiemelt Befektetői Információkból tájékozódhat. Ezen dokumentumok elérhetőek honlapunkon, valamint a forgalmazási helyeken.

A befektetés szempontjai

Az Ön céljai kiemelt fontosságúak számunkra. Legyen szó egyösszegű vagy rendszeres megtakarításról, alacsony vagy magas kockázatot vállaló befektetői megközelítésről, a YOU INVEST az Önnek megfelelő megoldást nyújtja.