YOU INVEST

Egyszerű, átlátható, rugalmas: ez az Erste Csoport új befektetési koncepciója, ahol az Ön igényei a legfontosabbak, szakembereink pedig minden részletről gondoskodnak.

Az Ön személyes céljai fontosak. Legyen szó vagyongyarapításról, nyugdíjcélú megtakarításról, alacsony vagy magas kockázatot vállaló befektetői megközelítésről, a YOU INVEST az Önnek megfelelő megoldást nyújtja!

Ismerje meg a befektetés egy új formáját, amely hosszú évek tapasztalatait ötvözi az új és modern kommunikációs lehetőségek kínálta előnyökkel! Rugalmas megoldások, professzionális befektetési megközelítés, nagyfokú átláthatóság: ez a YOU INVEST!

Fedezze fel eltérő befektetési portfólióinkat!

A YOU INVEST rugalmas megoldásai révén ad választ a pénzügyi piacok kihívásaira. Az optimális megoldást keresi? Kalkulátorunk segítségével biztosan megtalálja!

A jelentések sosem voltak még ennyire átláthatóak és közérthetőek: ez az, amire nálunk számíthat! Egyszerű, jól átlátható riportjainkból könnyen kiolvashatja a legfontosabb információkat, ha pedig a részletekre is kíváncsi – kezdve az aktuális portfólió összetételtől a befektetési stratégiáig –, azokat is bármikor megtekintheti.

Ha szeretne, lehetősége van közvetlenül is kapcsolatba lépni szakértőinkkel e-mailen, a blogunkon vagy chatoldalunkon keresztül.