Impresszum

Erste Alapkezelő Zrt.

Székhely és postacím:

H-1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26. 9. emelet

Tel: +36 1 920 2193

Fax: +36 1 920 2199

E-mail: erstealapkezelo@erstealapkezelo.hu

Honlap: www.erstealapkezelo.hu

Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Cégjegyzékszám: 01-10-044157

Tevékenységi engedély szám: III/100.017-18/2003; H-EN-III-1138/2012; H-EN-III-125/2014

 

Tulajdonos

Tulajdonosi hányad

Erste Asset Management GmbH.

100.00%

 

Az igazgatóság tagjai

Adrianus Janmaat
dr. Mesterházy György
Pázmány Balázs

A felügyelőbizottság tagjai

Cselovszki Róbert
dr. Kerekes Orsolya
Mag. Iur. Peter Karl
Heinz Bednar

 

A megjelenített információk az Erste Alapkezelő Zrt. (Társaság) (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: E-100.017-18/2003;H-EN-III-1138/2012; H-EN-III-125/2014) által hitelesnek tartott forrásokon alapulnak, de azokért a Társaság felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, elemzésnek, portfóliójelentésnek, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, vagy ajánlatnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak.

A tőkepiaci és makrogazdasági helyzetet, a befektetések és azok hozamainak alakulását olyan tényezők alakítják, melyre a Társaságnak nincs befolyása, a befektető által hozott döntés következményei a Társaságra nem háríthatók át.

A megjelenített információk nem teljes körűek. A megjelenített vélemények a készítők egyedi véleményét tükrözik, a befektetők számára nem szolgálhatnak hivatkozási alapként, ennek megfelelően a megjelenített információk alapján az Erste Alapkezelő Zrt.-vel szemben igény nem érvényesíthető.

 

A megjelenített elemzések és következtetések általános érvényűek, és nem veszik figyelembe az egyes befektetők hozamelvárásait, jövedelmi helyzetét, kockázatviselési hajlandóságát, valamint az alkalmazandó adókat.

 

A múltbeli teljesítmények nem nyújtanak garanciát a jövőbeli teljesítményre nézve.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az értékpapírokba történő befektetések az itt felsoroltakon túl további kockázatokat vonnak maguk után.

 

A befektetési jegyek nettó eszközértéke ingadozhat. Az árfolyamváltozások egyaránt lehetnek pozitív vagy negatív hatással a befektetése értékére. Emiatt előfordulhat, a befektetők tulajdonában lévő befektetési jegyek, visszaváltás esetén kevesebbet érhetnek, mint az eredetileg befizetett összeg.

 

Az alapot az Erste Alapkezelő Zrt. kezeli, amely a PSZÁF E-100.017-18/2003; H-EN-III-1138/2012., valamint a H-EN-III-125/2014 számú engedélye alapján gyakorolja tevékenységét.

 

Megalapozott befektetői döntés csak az egyes alapok Tájékoztatójának, Kezelési szabályzatának valamint Kiemelt Befektetői Információjának ismeretében hozható, így javasoljuk, hogy befektetési döntése előtt figyelmesen olvassa el az alapok hatályos Tájékoztatóját,Kezelási Szabályzatát, Kiemelt Befektetői Információját különös tekintettel az abban szereplő kockázatokra.

Az alapok forgalmazásával (vétel, tartás, eladás) kapcsolatos költségek az alapok Kezelési Szabályzatában és a forgalmazási helyeken megismerhetőek.

Az alapok hatályos Tájékoztatója, Kezelési szabályzata, Kiemelt Befektetői Információja – amelyek részletesen tartalmazzák az alapok befektetési politikáját, forgalmazási költségeit és a befektetés lehetséges kockázatait – elérhető az Erste Alapkezelő Zrt. honlapján (www.erstealapkezelo.hu) elektronikus formában, valamint a forgalmazási helyeken, papír alapon.